Stijldansen voor paren en jeugd bij Clarette & Leon in Oosterwolde

Op menig bruiloft of piratenfeest wordt de Quickstep gedanst en op TV worden verschillende Dance Battles uitgezonden in verschillende dansstijlen. Zowel kijken als meedoen wordt als zeer positief ervaren.

Wat is er leuker dan samen met uw partner 1,5 uur ‘aan elkaar vast’ verschillende danspassen onder de knie te krijgen op swingende muziek onder leiding van Clarette en Leon. Artiesten als Caro Emerald, Amy MacDonald en Eliza Dolittle vullende de hitparades met Quickstep en Jive! Herkenbare muziek zorgt voor een gezellige sfeer en ritmegevoel, wat u niet van nature hoeft te hebben.

Na inspanning volgt ontspanning aan de bar. U beleeft gegarandeerd een compleet avondje uit, iedere dansles weer.

Stijldansen voor paren Brons / Zilver / Goud / Topklasse

De cursus ‘Stijldansen voor beginners paren’ begint weer vanaf vrijdag 26 januari 2024 van 21:00 – 22:30. Bekijk het lesrooster voor het gehele programma van Dansstudio Clarette en Leon.

De danscursus bestaat uit 15 weken dansles en kost 199,- euro per paar. Bent u een keer verhinderd, dan kunt u altijd uw dansles inhalen op een andere lesdag. U kunt ook 2x in de week komen dansen zonder extra kosten voor nog meer dansplezier.

Natuurlijk wordt er ook op hoger niveau dansles gegeven. Instromen bij Zilver, Goud of Topklasse behoort tot de mogelijkheden. Uw bestaande programma wordt uitgebreid met nieuwe combinaties van Clarette en Leon.

Clarette en Leon volgen de trends op de voet en staan garant voor gezelligheid, gedrevenheid en gekkigheid ! Zijn FDO gediplomeerd en Dance Masters erkend al 25 jaar.

Nieuwe muziek en nieuwe dansen geeft iedereen nieuwe kansen, dus schrijf nu in!