Clarette leert Henk Jan Smits de Quickstep

Oosterwolde – Henk Jan Smits, bekend als jurylid van onder meer het tv-programma Idols, heeft danslessen genomen bij Clarette van dansstudio Clarette en Leon in Oosterwolde.

HenkJanSmits

Smits was woensdag 7 februari te gast in het tv-programma ‘Het gevoel van 1973’. In het programma ervaart de hoofdgast wat hij op 13- of 14-jarige leeftijd beleefde. Clarette leerde Henk Jan Smits en zijn vrouw de Quickstep. De beide dochters kregen dansles van Bart Lenting en Ronald Doornenbal, twee heren van de dansstudio. Ook gaat Smits rolschaatsen op de autovrije zondag.

De opnames waren in de bovenzaal van hotel de Zon voor een optimaal jaren ‘70 gevoel. Het progamma was te zien op RTL4. Bekijk de aflevering op: http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/423785/Groeten_Uit_19xx.html# (De gratis versie is helaas niet meer beschikbaar)